perjantai 5. syyskuuta 2014

Kämpän varustelua

Toinen ja kolmas päivä sujuivat kämpän varustelun merkeissä. Ensin yritin löytää keittiövälineitä, vuodevaatteita yms. kävelyetäisyydellä asunnosta mutta totesin äkkiä, että lähiliikkeet ovat suunnattu vähän opiskelijoita rikkaammalle kansanosalle. En ollut myöskään saanut asuntoon vielä nettiä, joten en voinut etsiä tietoa eri liikkeistä sieltä.

Kävelemällä ympäri lähialueita löysin  kuitenkin mm. Hästensin liikkeen, joka vaikutti miellyttävän skandinaaviselta ja marssin sisään kyselemään tyynyjä. Kaikki miellyttävyys kuitenkin karisi myyjän kertoessa tyynyjen maksavan 200 €. Naureskelin ettei se nyt ihan opiskelijan budjettiin mahdu ja myyjä kyllä kovasti pahoitteli kun heillä nyt ei muuta ollut.

Illalla sain myös nettiyhteyden pelaamaan, joten osasin suunnata katseeni toiseen skandinaavien liikkeeseen - Ikeaan!

Tänne asti piti tulla ennenkuin ensimmäistä kertaa eksyin Ikeaan, myös kirjaimellisesti.
Vajaan puolen tunnin ratikkakyydin päässä olevasta Ikeasta sainkin monenlaista samaan hintaan, johon Hästensistä olisin saanut puolikkaan tyynyn. Päälle tuli tietenkin syötyä myös niitä paljon puhuttuja lihapullia.

Ikeasta kannettu kasa, jolla pääsee jotenkin alkuun uudessa asunnossa.

Kohta tässä pääseekin viettämään viikonloppua, jolle ei olekaan juuri mitään suunnitelmia. Osa ajasta menee varmasti mukavasti lepäillessä, kun kämppä alkaa olla asumiskunnossa ja viimeiset neljä päivää ovat menneet aika pitkälti liikenteessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti