tiistai 2. syyskuuta 2014

Ensimmäinen etappi

Blogin kirjoittelua oli tarkoitus aloittaa jo ennen reissuun lähtöä, että saisi vähän ennakkofiiliksiäkin ylös, mutta aikataulujen takia jäi kuitenkin kirjoittamatta. Ensimmäinen päivitys tulee nyt siis reissun ensimmäisen etapin jälkeen Wienistä hostellin aulasta. Ehkä kirjoittelen vielä jossain välissä pari sanaa noista lähtövalmisteluistakin jälkeenpäin.

Päätin lentää ensimmäiseksi yöksi Wieniin, koska majoituksineen ja junamatkoineen homma tulee näin halvemmaksi kuin lentää suoraan Graziin. Lennot varasin Kilroy travelsin kautta, koska sain sitä kautta edulliseen hintaan jo nyt myös paluulennon, jonka päivämäärää voin myöhemmin muuttaa (Onneksi tuli aikanaan otettua varalta opiskelijakortin kääntöpuolelle ISIC-kortti, jolla Kilroyn alennukset saa). Majoituksen löysin näppärästi hostellista aivan juna-aseman läheltä, eikä 46 €/yö aamiaisineen kovin paljoa kirpaise. Huomenna olisi tarkoitus sitten lähteä virkeänä junailemaan Grazin suuntaan.

Suomessa oli lähtiessä aurinkoisin päivä vähään aikaan, mutta Itävallan puolella oli vastassa tasaista tihkusadetta. Harmaan kelin ja pimeyden takia Wieniä ei päässyt paljoa näkemään, mutta jospa aamulla olisi ennusteiden mukaisesti vähän parempi keli.

Vaikutelma Itävallasta tähän mennessä, pimeä ja vetinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti